Raksatetti

Tet-jakso rakennusalalla nuorille

Rakennusalan työntekijät tekevät asunnot, niin pienemmät talot kuin korkeat kerrostalotkin. He rakentavat koulut, päiväkodit, uimahallit ja muut ihmisten tarvitsemat rakennukset.

Sporttitetti

Tet-jakso urheilu- ja liikunta-alalla

Voisiko liikunta-ala olla sinun juttusi? Sporttitetissä pääset näkemään aitopaikalta, millaisia mahdollisuuksia liikuntatyö tarjoaa.

Seurakuntatetti

Tet-jakso kirkossa ja seurakunnassa

Seurakunnan työntekijät kohtaavat ihmisiä vauvasta vanhuksiin. Kohtaamisen paikka voi olla missä vaan: somessa, alttarilla, koulussa, hiekkalaatikolla. Tarvitaan monenlaisia ammatteja, jotta kohtaamiset onnistuvat.

Teekkaritetti

Tet-jakso terveys-, hyvinvointi ja sosiaalialalla

Teekkaritetissä pääset tutustumaan aloista mielenkiintoisimpaan. Tekniikan alalla asiantuntijat rakentavat maailmasta parempaa – meille kaikille. Tule mukaan ja ota selvää miten!

Terveys- ja hyvinvointitetti

Tet-jakso terveys-, hyvinvointi ja sosiaalialalla

Terveys- ja hyvinvointialat tarjoavat todella monipuolisia työpaikkoja. Työssä pääset kohtaamaan monenlaisia ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa.

Yhteiskuntatetti

Tet-jakso terveys-, hyvinvointi ja sosiaalialalla
Onko yhteiskuntaoppi kouluaineiden helmi? Nyt sinulla on tilaisuus kurkistaa, mitä yhteiskuntaopin takaa löytyy ja miten yhteiskunta toimii käytännössä. Valitse Yhteiskuntatetti ja ylläty alan monipuolisuudesta!