Suomen liikuttavin TET

 

Voisiko liikunta-ala olla sinun juttusi? Sporttitetissä pääset näkemään aitopaikalta, millaisia mahdollisuuksia liikuntatyö tarjoaa. Innostava ja monipuolinen TET-ohjelma suunnitellaan yhdessä kanssasi, sinun vahvuuksiasi hyödyntäen.

Nuoret ovat päässeet Sporttitettien aikana esimerkiksi ohjaamaan treenejä, tekemään lajiesittelyjä kouluissa, ideoimaan ja toteuttamaan somesisältöjä ja tapahtumia sekä suunnittelemaan temppuratoja. Vuoden 2018 tettiläisistä kaikki suosittelevat Sporttitettiä myös kavereilleen!

 

Tettiläisistä lähes kaikki suosittelevat Sporttitettiä myös kavereilleen!

 

Sporttitetti.fi-sivustolla voit tutustua lisää Sporttitettiin, lukea kuulumisia, tai etsiä TET-paikkoja. Sporttitetti on avoin kaikille liikunta-alan organisaatioille. Jos oma seurasi ei ole vielä mukana, vinkkaa heille Sporttitetistä. TET-paikaksi voi ilmoittautua helposti Sporttitetin verkkosivuilla.

Suomen liikuttavin TET-malli: Sporttitetti on Nuorten Akatemian opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella luoma TET-malli. Hanke päättyi Helmikuussa 2020, mutta toiminta jatkuu edelleen ja malli on yhä avoin kaikille liikuntaorganisaatioille!

Tutustu sporttitettiläisten kokemuksiin

”Parasta oli aikataulujen suunnittelu, tuntien pitäminen ja opettajien kiitos.”

Tutustu Sporttitettiin

Miten mukaan ja miksi?
”Onnistuin opettamaan ohjaajaani Snapchatin käytössä ja antamaan hyödyllisiä vinkkejä somen käyttöön ja sisältöön.”
”Minun vinkistäni kehitettiin liiton SM-sarjan viestintää.”
”Iltapäiväkerhoissa sain itse vaikuttaa päivän liikuntatuokioiden sisältöön.”
”Sporttitetti avasi uuden oven urheilun maailmassa. En ollut oikeastaan aikaisemmin ajatellut, että omasta lajista voisi tehdä itselleen ammatin. Valmentaminen ja ohjaaminen kiinnostavat kovasti.”
”Tässä työssä tapaa paljon ihmisiä, mikä on mielestäni kivaa. Juuri ryhmien vetäminen on mielestäni todella mukavaa.”

TET on loistava mahdollisuus saada tulevaisuuden tekijöitä ja luoda myönteistä työnantajakuvaa! Nuorten Akatemia voi luoda yritykselle tai kokonaiselle toimialalle oman TET-mallin, joka auttaa niin työnantajaa kuin harjoittelijaa hyödyntämään TET-jakson paremmin.​

 

Nuorten Akatemia tarjoaa TET-paketin:

 

  • joka on räätälöity työnantajan/alan tarpeisiin
  • jossa on nuoria houkuttelevat sisällöt avaimet käteen –mallin ja konkreettiset tehtävät
  • tapoja, joilla nuorten ideoita voidaan aidosti hyödyntää organisaatiossa
  • laajat kouluverkostot mallin levittämiseen nuorten ja opettajien parissa.

 

Nuorten Akatemia on nuorten osallisuutta ja hyvinvointia edistävä yhteistyöorganisaatio, jolla on yli 20 vuoden kokemus koulujen kanssa yhdessä toimimisesta.

 

Lue lisää TET-malleista nettisivuiltamme!